.
اطلاعات کاربری
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

               ساعت 10 تا 16 از چشم هایمان بیشتر مراقبت کنیم               

 
 
کارشناس بهداشت پرتوهای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به نکاتی در مورد چگونگی استفاده از عینک‌های آفتابی بیان داشت: به خاطر وجود اشعه‌های مضر، از ساعت 10 صبح تا 16 عصر باید از چشم هایمان بیشتر مراقبت کنیم.           
 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، علی مکارمی روز گذشته در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در جمع خبرنگاران به اصول استفاده از عینک های آفتابی در آب و هوای مختلف اشاره کرد و گفت: به دلیل عدم محافظت مناسب عینک‌های آفتابی آینه‌ای در برابر اشعه خورشید، عینک‌هایی که عدسی آن‌ها در بالا تیره بوده و به سمت پایین روشن‌تر می‌شوند، انتخاب خوبی محسوب نمی‌شوند.

وی افزود: به علت اینکه ذرات نور یا فوتون‌ها به شکل موج حرکت می‌کنند و شیشه‌های پلاریزه فقط به امواج عمودی اجازه عبور می دهند که به دلیل افقی بودن اکثر امواج منعکس شونده و مضر، این نورها مسدود شده و به چشم نمی رسند، استفاده از عینک های آفتابی با شیشه های پلاریزه توصیه می شود.

کارشناس پرتوهای دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عینک های آفتابی زرد و کهربایی را مناسب ترین نوع عینک برای هوای مه آلود و ورزش هایی مانند دو میدانی و تنیس که نیاز به سرعت بالا دارند دانست و گفت: با توجه به اینکه عینک هایی با عدسی دودی و خاکستری در برابر نورهای منعکس شده، مانند نور روی آب، برف و جاده بسیار مؤثر هستند ، برای رانندگی و عموم مردم استفاده از این عینک توصیه می شود.

وی به ساعات استفاده از عینک آفتابی اشاره کرد و گفت: علاوه بر دو اشعه مضر خورشید یعنی  اشعه ی ماورای بنفش و مادون قرمز که باعث ایجاد آب مروارید و کوری چشم می شوند، میزان روشنایی بسیار مهم است که این موضوع اغلب مورد توجه عموم افراد نیست   به عنوان مثال هنگام خارج شدن از منزل یا نگاه کردن به کوه پوشیده از برف، چشم به یک‌باره با نوری حدود هزار برابر بیشتر از نور قبلی روبرو می‌شود و آسیب آن غیرقابل جبران است.

مکارمی افزود: با توجه به موراد ذکر شده در مورد میزان روشنایی نور و اشعه های مضر، بیشترین ساعت استفاده از عینک آفتابی در شرایط معمولی بین 10 صبح تا 16 است، اما گاهی قبل و بعد این ساعت نیز لزوم استفاده از عینک ضروری است و باید در این ساعات مراقب چشم هایمان باشیم.

وی به لزوم تشخیص عینک های آفتابی از عینک های تقلبی اشاره کرد و گفت: ترکیبات « پلی‌کربنات » از جمله ترکیباتی هستند که در عینک های تقلبی به کار می روند که این ترکیبات  به آسانی خراش بر می دارند و این شیارها موجب شکست نور و آسیب به چشم می‌شود.

کارشناس بهداشت دانشگاه عاوم پزشکی یاسوج افزود: در خصوص راه‌های شناخت عینک تقلبی همچنین می‌توان عدسی عینک آفتابی را روی عدسی عینک فتوکروم (فرومتیک) قرار داده و چنانچه پس از یک دقیقه عینک فرومتیک تغییر رنگ داد، باید از خرید عینک آفتابی خودداری نمود.





:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: بازدید از این مطلب : 643
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : جمعه 8 شهريور 1392
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پشتیبانی